Å støtte den lokale matbransjen og de innovative kreftene som driver den fremover, er en naturlig del av Norturas ønske om å levere kvalitetsprodukter til det norske markedet.
Bergen Spiser

Nortura PROFF bringer kvalitetsråvarer til Bergen Spiser

Når restaurantfestivalen Bergen Spiser går av stabelen 4-13 oktober, stiller Nortura PROFF opp som stolt sponsor.

Festivalen, som øker tilgjengeligheten på Bergens mange restauranter gjennom å tilby kjempegode festivalpriser på kvalitetsretter, er et spennende initiativ for å fremme den lokale serveringsbransjen – og for Nortura PROFF er det en perfekt anledning til å vise frem sitt store sortiment av førsteklasses råvarer.

Som en av Norges største råvareleverandører til serveringsbransjen, ser Nortura PROFF det som viktig å støtte slike tiltak.

  • Vi syntes at Bergen Spiser er et spennende initiativ som vi, som stolt leverandør til serveringsbransjen, syntes er viktig å støtte opp om, sier Brita Hesthamar, salgsleder i Nortura PROFF. Å støtte den lokale matbransjen og de innovative kreftene som driver den fremover, er en naturlig del av Norturas ønske om å levere kvalitetsprodukter til det norske markedet.
Nortura PROFF bringer kvalitetsråvarer til Bergen Spiser
Gilde Ungfe, Livèchekylling og Gilde Gullkalv er bare noen av råvarene fra Nortura PROFF du kan møte på tallerkenen under Bergen Spiser.

Leverandør av råvarer med ypperste kvalitet

Nortura PROFF har i mange år levert råvarer til restaurantmarkedet, og er ledende i bransjen når det kommer til kvalitetsvarer og skreddersydde konsepter for restauranter. Gjennom festivalen har byens restauranter alle muligheter til å benytte seg av Nortura PROFFs produkter – fra delikate kjøttstykker til gourmetkylling – og tilby noe helt spesielt til restaurantens besøkende.

Nortura PROFF legger stor vekt på å levere det aller beste til restaurantene. Tre av deres mest unike og populære, som du garantert vil finne på mange av restaurantene under Bergen Spiser, er:

Gilde Ungfe: Et lysere, finfibret og smaksrikt kvigekjøtt fra norske gårder. Gilde Ungfe er et resultat av Norturas fokus på å tilby kjøtt av høy kvalitet, som samtidig understøtter bærekraftig produksjon og norske landbrukstradisjoner. Dette kjøttet er kjent for sin milde smak og mørhet, noe som gjør det populært blant kokker som ønsker å skape minneverdige matopplevelser.

Livèchekylling: Denne unike kyllingen er kjent for å ha førsteklasses kvalitet, mye takket være kyllingens oppvekst under optimale forhold. Livèchekylling er vokst opp på fem lokale gårder på Østlandet, og er av saktevoksende rase. Kjøttet har en fantastisk smak og tekstur. Dette produktet er et godt eksempel på Norturas satsing på å levere råvarer i verdensklasse.

Gilde Gullkalv: For restauranter som ønsker å tilby gjestene sine noe helt spesielt, er Gilde Gullkalv et must. Dette kalvekjøttet er kjent for sin utrolige mørhet og delikate smak, og kommer fra unge dyr som har blitt nøye oppdrettet for å sikre høyeste kvalitet. Kjøttet brukes ofte i gourmetretter og er perfekt for restauranter som ønsker å tilby noe eksklusivt.

Med et brennende engasjement for lokal matglede

Gjennom sponsorsamarbeidet med Bergen Spiser viser Nortura PROFF sitt ønske om å styrke den norske restaurantbransjen og bidra til å opprettholde lokale mattradisjoner. Festivalen er en god anledning til å bringe mennesker sammen over nydelige smaker og en feiring av det beste norsk matproduksjon har å tilby. For Nortura er det også viktig å bidra til at matbransjen i Bergen blomstrer, spesielt i tider der matopplevelser er i fokus som aldri før.

Nortura PROFFs tilstedeværelse på Bergen Spiser, og ellers gjennom året, demonstrerer hvordan gode råvarer er en nøkkelingrediens i å skape unike og minneverdige måltider. Med et bredt spekter av produkter, er Nortura PROFF en viktig samarbeidspartner for restauranter som ønsker å tilby matopplevelser av ypperste kvalitet. Gjennom festivalen håper Nortura å inspirere både kokker og gjester til å utforske nye smaker og til å sette pris på det beste norsk landbruk har å tilby.

  • Det er bare å ta kontakt med meg dersom man ønsker en prat om råvarer eller produkter, sier Brita Hesthamar.
  • Bergen Spiser er ikke bare en restaurantfestival – det er en mulighet til å skape større begeistring for både bergenske restauranter og norske mattradisjoner, og Nortura PROFF er stolte av å være en del av denne kulinariske feiringen.