Emilie Markeveien åpner dørene på lørdag 21. september til en helt nyoppusset og spennende butikk
Mote

Emilie Markeveien åpner dørene til nyoppusset butikk!

Etter 34 år på samme adresse, åpner Emilie Markeveien i ny drakt.

Butikken, som har vært en viktig del av bybildet i over tre tiår, er nå klar for en ny æra. Lørdag 21. september inviterer de nye og gamle kunder inn til sin helt nyoppussede butikk, som har fått et eksklusivt, men også lekent uttrykk.

En hyllest til et levende sentrum

– Vi brenner for et levende sentrum og ser på Emilie Markeveien som en del av byens sjel, sier daglig leder Maren Riis Grini.

For Maren er det viktig at bykjernen kan tilby noe som konkurrerer med de større kjøpesentrene i bydelene. Men tilføyer:

– Ja takk til begge deler! Vi ønsker både sentrums- og bydelsbutikker velkommen, med en klar forankring i sentrum.

Denne entusiasmen for sentrum handler ikke bare om plassering, men også om identitet. Emilie Markeveien ser på seg selv som en sentral aktør i å holde Bergens bykjerne levende, ved å tilby et eksklusivt og inspirerende utvalg for sine kunder.

Høstens nye merker og produkter

Hos Emilie Markeveien finner du denne høsten håndplukkede, spennende produkter fra leverandørene. Interiørvarer fra Nordal og lekre silkeblomster er blant nyhetene som vil være tilgjengelige, men kundene kan også glede seg over et større utvalg i yttertøy enn noen gang tidligere samt nye merker som After Label og Calvin Klein.

– Vi har klær til alle anledninger. Uansett hva kundene er ute etter, lover vi god service og et sortiment som passer både hverdag og fest.

Emilie Markeveien åpner dørene til nyoppusset butikk!
Se så lekker den nye butikken til Emilie har blitt!

Åpningsfest med stil

For å markere åpningen av den nyoppussede butikken inviterer Emilie Markeveien til en festlig åpningsdag lørdag 21. september fra klokken 10.00. Dagen vil by på lekre forfriskninger, spennende gavedryss og ikke minst et eksklusivt tilbud med 20 % avslag på alle varer, med unntak av yttertøy.

Butikken ønsker å skape en inspirerende og inkluderende atmosfære for sine kunder gjennom å satse på et flott vareutvalg, groovy beats og stilige utstillinger.

– Hos oss vil du alltid finne inspirasjon, flotte varer og gode «vibber», lover Maren.

Fremtiden for Emilie Markeveien

Med sin fornyede butikk og en sterk tilknytning til sentrum, ser Maren og hennes team av kolleger frem til å fortsatt være en viktig del av Bergens handleopplevelse. De håper at deres lekne og inspirerende univers vil fremstå forlokkene for både gamle og nye kunder.

– Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til vårt nye univers, avslutter Maren entusiastisk.