Artikler

Bergen spiser på Galleriet, i hjertet av sentrum

På Galleriet kan du oppleve smaker fra flere verdens hjørner under Bergen spiser til en fastpris på 100, 125 eller 150kr.

Galleriet stiller i år som i fjor opp om Bergen Spiser. I tillegg til det brede utvalget av butikker, har Galleriet et variert mattilbud og restauranter du kan finne gode tilbud på under festivalen.

– Vi ønsket å være med igjen i år fordi Bergen Spiser virkelig setter liv i gatene, og det gjør oss glade! Vi ser at mat og opplevelse blir en stadig større del av shoppingopplevelsen, sier markedskoordinator Håvar Gunnarskog.

I tillegg til at Galleriet opplever mer liv og besøkende på de utvalgte restaurantene med tilbud, opplever Galleriet nye besøkende som vanligvis kanskje ikke handler på senteret til vanlig.

– Det er en klar smitteeffekt for andre bransjer her på senteret også. Et levende sentrum er noe vi alle er tjent med. Som et kjøpesenter midt i hjertet av byen er det utrolig viktig for oss å bidra til og være en del av denne dynamikken.

Håvard anbefaler alle å ta med venner, familie eller noen gode kolleger å dele en kjekk stund med god mat til gode priser. Dette blir kjekk måte å kickstarte høsten på!

Bergen spiser på Galleriet, i hjertet av sentrum
Fra venstre: Superfly Sandwich til 125 kr. Hos BIT kan du nyte 4 valgfrie boller for 100kr og hos Holy Cow får du velge mellom Tuscany Truffle Burger + fries eller Royale With Cheese + fries til 150 kroner under Bergen Spiser 4.-13. oktober 2024

Dette er Bergen Spiser-tilbudene på Galleriet i år:

Hos Fly Chicken får du Super Fly Sandwich til 125 kroner.

Fly Chicken får du ekte fritert kylling som er den perfekte kombinasjonen av saftige og crunchy. Ønsker du å teste noe annet enn tilbudet kan de anbefale “Loaded Chicken Fries” eller “Fly Mandy”.

Åpningstid Fly Chicken: mandag-lørdag 11-22, søndag: 12.30-21

Hos Holy Cow får velge mellom Tuscany Truffle Burger + fries eller Royale With Cheese + fries til 150 kroner.

Holy Cow serverer gourmetburger til folket, uten at det koster skjorten. Her finner du kvalitetsråvarer og konseptet går ut på at du kan velge akkurat den burgeren du vil ha enten om du vil ha det saftigste oksekjøttet, kylling, trenger glutenfritt brød eller vil ha en vegansk patty. Her kan du virkelig finne noe for enhver, uansett allergier eller preferanser.

Hos Sabrura får du to valgfrie Maki til 150 kroner.

Sabrura tilbyr fersk sushi med en norsk vri. I tillegg til tilbudet har sabrura alltid “spis så mye du vil” fra buffeten til 279kr. Her får du et stort utvalg av nigiri og maki, dumplings, vårruller og gyosa. Her kan du ta med vennegjengen og til og med de som ikke liker sushi vil finne mye annet de kan like.

Åpningstider Sabrura: mandag – lørdag 10:00- 00:00, søndag 12:00-00:00.

Festivalen bidrar til å skape gode opplevelser på Galleriet i oktober og selv gleder Håvar seg til å smake på mye forskjellig.

– Jeg ser frem til å smake noe nytt og spennende. Jeg liker å utfordre meg selv litt og prøve noe jeg kanskje ellers ikke ville ha turt å bestille. Så jeg er åpen for å ta en sjanse og prøve noe annerledes!