Rema 1000 Xhibition med kjøpmann Eirik Hatland i spissen ble kåret til Årets butikk i Norge i 2023. Vi gratulerer!
Nyheter

Rema 1000 Xhibition: Årets Butikk i Norge

Rema 1000 Xhibition, ledet av kjøpmann Eirik Hatland, ble i helgen tildelt den prestisjetunge tittelen «Årets Butikk 2023». Prisen ble overrakt under REMA 1000 sitt årlige Riksmøte, og allerede mandag morgen ble butikken feiret med kaker og blomster fra direktørene i REMA 1000 og ledelsen ved Xhibition.

Eirik Hatland har en tydelig filosofi for sin vellykkede drift: «Vi legger stor innsats i å aldri være utsolgt, med et godt varetrykk i hele butikken gjennom hele åpningstiden.» Butikken opprettholder også høy standard på renhold og ryddighet, og har et team av dyktige og blide medarbeidere som sikrer kvaliteten.

Viktig å være «på hugget»

Anerkjennelsen fra REMA 1000-toppen er et resultat av en målrettet innsats for å skille seg ut i en konkurransepreget kjede. Hatlands beste tips for god drift er «å være på hugget». Han understreker viktigheten av et effektivt kassaområde, å minimere køer, og de ansattes gode humør. Store smil fra betjeningen skaper en handleopplevelse som setter positive spor. Under intervjuet da teamet hans stilte opp for å ta bilder, med både direktører fra REMA 1000 og kunder til stede, fikk de uoppfordret ros og gode ord fra kundene som så på. Flere fortalte at de er stolte av å være faste kunder hos Rema 1000 Xhibition.

Strategisk beliggenhet og vekst

Rema 1000 Xhibition drar nytte av sin sentrale beliggenhet i Bergen sentrum, noe som har vært positivt for butikkens økte kundetrafikk og vekst. Plasseringen gir butikken en stor og variert kundebase.

«Vi er best på frukt og grønt»

Butikken har vært fremoverlent i å tilpasse seg markedets behov og holde seg oppdatert med relevante kampanjer. Spesielt på frukt- og grøntavdelingen har butikken gjort seg bemerket som den beste i kjeden, noe som har vært en viktig faktor for den høye rangeringen. Hatland fremhever butikkens fokus på dette sortimentet som en av nøkkelfaktorene for suksessen. «Vi er de beste på frukt og grønt!» sier han stolt!
Stemningen blant de ansatte på Xhibition er høy, og de ser frem til å feire denne milepælen med en fest!

Gratulerer fra Magic Norway

Vi er stolte av å ha Rema 1000 som leietaker i Xhibition kjøpesenter. Det er ikke første gang Rema 1000 Xhibition blir årets butikk, de ble kåret også kåret til regionens butikk i 2022. Dette viser at målrettet arbeid med god prestasjonskultur over tid, med å fokusere medarbeidere som lager gode kundeopplevelser og leverer gode produkter, gir resultat. Det er også kjekt å se at Xhibition kjøpesenter har en fantastisk vekst, dette også i lys av stadig flere kollektivreisende, nær senteret. Vi gratulerer så mye på vegne av Xhibition kjøpesenter, sier konserndirektør Jon Arild Hellebust.