Simon og Aram gleder seg til åpningen 6. september.
Nyheter

The Old Irish Pub

Velkommen til det beste av to verdener: Irsk pub og garantert feststemning!

Bergen får nå et nytt, spennende tilvekst til utelivet med åpningen av The Old Irish Pub, et konsept som allerede har gjort suksess flere steder i Norge. Pubens landssjef, Aram Al-Zohairy, og daglig leder for konsernet i Norge, Simon Møller, forteller at de har høye ambisjoner for denne nye satsningen, som kombinerer tradisjonell irsk pubstemning med store fester og live-musikk.

– Vi vil skape vår egen versjon av hva en irsk pub kan være, sier Al-Zohairy.

Mange forbinder en irsk pub med en mørk, brun bar hvor man drikker Guinness til tonene av en trubadur i hjørnet. De ønsker å ta det et steg videre ved å tilføre en mer energisk atmosfære med store fester, live-musikk, DJ-er, og en virkelig god stemning for voksne i alle aldre.

 -Vårt mål er at alle skal kunne ha det gøy hos oss, enten du er 22 eller 60 år gammel. Vi ønsker å være et sted hvor alle kan samles, uansett alder eller bakgrunn, fortsetter Møller.

The Old Irish Pub

En inkluderende opplevelse

Et av suksesskriteriene for The Old Irish Pub har vært deres evne til å skape et inkluderende og uformelt miljø hvor folk kan slappe av.

 -Fordelen med vårt konsept er at det appellerer til mange, du trenger ikke kle deg opp i fancy klær, du er alltid velkommen hos oss, sier Møller.

De har gode priser, et trygt miljø, og musikk du kan synge og danse til – det er en oppskrift som fungerer. Al-Zohairy legger til at kvaliteten på innredningen også er en viktig del av opplevelsen

– Vi investerer i å skape et sted som ser bra ut og føles bra å være i, uten at det blir for stivt. Vi ønsker at alle skal føle seg velkomne, uansett hvem de er.

En oppgradert Finnegans

I tillegg til den nye puben, vil det kjente utestedet Finnegans fortsatt bestå.

– Finnegans skal ikke bort, forsikrer Al-Zohairy.

De vet hvor viktig dette stedet er for Bergen, så det skal kun få en oppgradering i oppussing og tekniske forbedringer. Finnegans vil fortsatt være stedet for sport og quiz i ukedagene, mens The Old Irish Pub blir et pulserende helgealternativ.

Responsen på den kommende åpningen har vært svært positiv, med stor interesse på sosiale medier.

– Bergenserne har tatt godt imot oss så langt, og vi håper de vil se at vi bringer noe nytt og spennende til byen, sier Møller.

The Old Irish Pub
Selvsagt serverer de Guinness på The Old Irish Pub.

En uforglemmelig åpningskveld

Åpningsdagen lover å bli en stor begivenhet, med en imponerende lineup av underholdning.

– Vi har vår beste artist, Steven Cooper, som skal åpne kvelden. Han har spilt over hele verden for PSV da de spilte i Champions League og for det danske landslaget i EM, forteller Al-Zohairy.

Han etterfølges av det danske bandet Decco Band, og en dyktig DJ vil avslutte kvelden med en fest du sent vil glemme. I tillegg til musikken vil det være en Instagram-konkurranse hvor deltakerne kan vinne en VIP-opplevelse verdt 5000 kroner. De første gjestene som ankommer mellom kl. 20 og 21 på åpningsdagen, vil også bli servert gratis mat som en ekstra velkomstgest.

Ikke bare et utested

Med denne storsatsningen ønsker The Old Irish Pub å bli en fast del av Bergens uteliv, og ikke minst bidra til å gjøre byen enda mer attraktiv.

– Vi planlegger å være her i mange tiår. Vi vil vise at det finnes andre flotte steder å bo og nyte livet i Norge enn bare Oslo, og vi ser på Bergen som en nøkkelby i den satsningen, sier Møller.

The Old Irish Pub ser ut til å bli en ny møteplass for både unge og voksne i Bergen, hvor fellesskap, musikk og god stemning står i sentrum. Den store åpningsdagen er fredag 6. september, dette vil du ikke gå glipp av!

Du finner The Old Irish Pub i de gamle lokalene til Ricks, Veiten 3.